Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
imbierinis zmogeliukas,
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Koks buvo pirmas irodymas, kad Verno herojai ne P.Amerikoje, o Afrikoje,
Koks gyvunas Japonijoje simbolizuoja namu zidini, jaukuma, ramybe,
Koks zymus rastytojas yra parases Napoleono biografija,
Kuris graiku filosofas ugni laike viso ko pradzia,
Kuris is siu miestu yra auksciausiai virs juros lygio: Bogota, Kitas, La Pasas,
Vaižganto g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Valstiečių g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Vandens g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Varpo g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Vasario 16-osios g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 dideli kiaušiniai; 4 šaukštai sijotų miltų; 2 šaukštai krakmolo; 1 šaukštelis kepimo miltelių; 3/4 stiklinės cukraus. Kremui: grietinės, gervuogių ir, jeigu reikia, cukraus
pudros.
Gaminimas: Kiausinio baltymą atskiriam nuo trynio ir išplakam iki standžių putų. Trynį plakame su cukrumi, kol mase padidėja minimum dvigubai. Miltus sumaišom su krakmolu ir kepimo milteliais. Baltymų masę įmaišom į trynių masę, suberiam miltų mišinį ir viską atsargiai maišom.
Pilame į kepimo skardą išklotą kepimo popierium ir kepame 8 - 10 min, 180 laipsnių karštumo orkaitėje. Kol kepa pyragas, pasiruošiam kremą. Grietinę išplakam su uogom, cukraus pudra ir dedam valandai į šaldytuvą.
Atsikerpam kepimo popieriaus tokio pat dydžio kaip pyragas ir jį apibarstom
cukrumi. Biskvitą išimam iš orkaitės ir dedam ant kepimo popieriaus pabarstyto cukrumi. Nuimame popierių ant kurio biskvitas kepė, biskvitą perpjaunam pusiau arba dar ir horizontaliai, kaip dariau aš. Kiekvieną dalį aptepame kremu, bet tik tada kai biskvitas visiškai atšalęs. Aptepame ir šonus, ir
viršų, papuošiame ir paliekame porai valandų pastovėti, o tada SKANAUS
|
|
|
|
|