Santrauka: Tema pradedantiesiems kulinarijos pasaulyje. Patarimai ir panašiai.
Tema sukurta: 2013.12.30 12:28
2013.12.30 12:28 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Booom
Booom
Naujokas
Sveiki.Neseniai pradėjau gaminti. Nežinau nuo ko pradėti..Na žinoma aš kalbu ne apie makaronus ar koldūnus.. Pradėjau nuo desertų (jau keli mėnesiai šitaip) O dabar norėčiau išbandyt kažką naujo, įgaut patirties, paskaityt patarimus...Gal kas galėtų padėti?
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2013.12.30 13:56 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


morincraft
morincraft
Meistras
Burger'į pagamink. Aš nuo to pradėjau.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2013.12.30 16:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Gabyte5
Gabyte5
Naujokas
internetas visagalis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2013.12.30 16:48 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


KristinaAd
KristinaAd
Moderatorius
Paieškok maisto gaminimo blogų, kur autoriai išsamiai, su nuotraukomis aprašo patiekalo gaminimą. O jeigu dar tas blogas yra komentuojamas, tai išvis gerai, nes komentatoriai gali parašyti, kas būtent jiems nepavyko. O ir pati galėsi parašyti komentarą, paklausti, kas ir kaip.

Pirmiausiai pati nuspręsk, ką tu nori pagaminti ir iš ko, o tada ieškok receptų, nes bet kurios rūšies patiekalas gali būti gaminamas tiek paprastai, tiek sudėtingai.

O jeigu kas nors nepavyks, tai nieko tokio, visoms šeimininkėms kartais "prisvyla blynai".
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2013.12.30 22:04 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


40dd
40dd
Pradedantysis
Pradėti reikėtų nuo pagalvojimo ko norėtum, ką turi namie ar norai su realybe yra suderinami Jei trūksta idėjų gali pavartyt receptus, ar pasikviest ką į svečius pietums/vakarienei - bendrom jėgom visada kas nors sugalvojama, ir šiaip motyvacija pasistengt ir/ar pabandyt ką naujo atsiranda.

Čia tokie paprasčiausi pasiūlymai kasdienybei, pagal svorio kategorijas:
1. Sriubos
2. Salotos - greita, lengva ir skanu.
3. Mišrainė - sunkiasvorė salotų versija )
4. Makaronai. Nežinau kodėl juos nurašei - padažai yra puiki terpė eksperimentuoti

Toliau keptuviniai džiaugsmai:
- Pievagrybiai, esu bandęs kažką link http://www.gaspadine.lt/patiekalas/pievagrybiu_salotos.html ar http://www.gaspadine.lt/patiekalas/kepti_pievagrybiai_su_paprikomis.html
- Dar toks baisiai paprastas ir nepretenzingas patiekalas: su burokine tarka sutarkuoji porą bulvių, morką, viską krauni keptuvėn ir maišydama kepi ant palyginus mažos ugnies. Vėliau užmuši kiaušinį, toliau kepi maišant. Rezultatas turėtų gautis netraškus, gal truputį panašus į troškinį. Pagal skonį ir vaizduotę kepant galima prisimaišyt kas po ranka pasitaiko. Daržovės, žemės riešutai, mėsa ar kt.

Beje, pats dabar į paprastų ir negausiai mėsingų troškinių rinką ketinu taikytis, gal kas pasiūlys ką? (Čia arba PM)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai