Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ezero stebuklas,
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Priesdelis, naudojamas su kokio nors dydzio matavimo vienetu, reiskia 10^-3,
Priesdelis, naudojamas su kokio nors dydzio matavimo vienetu, reiskia 10^-6,
Priesdelis, reiskiantis krypti i vidu,
Priesine liauka - vyru ir aukstesniuju zinduoliu patinu lyties organu liauka,
Priesingai negu taip,
Gėlių g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Kalno g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Karklų g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Kriaušių g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Kryžinės g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Ingredientai: Tešla, 1 pakelis Aguonos, 1 stiklinė Pienas, 2 stiklinės
Cukrus, 5 valgomieji šaukštai Gaminimo instrukcija:
Sluoknsiuotą tešlą iškočiokite 4 - 5 mm storio ir supjaustykite ilgomis, 15 cm juostomis.
Aguonas ant lėtos ugnies virkite piene apie 30 min., nuolat maišant. Baigiant virti sudėkite cukrų. Aguonų mišinį paskleiskite ant
tešlos juostelių ir susukite suktinius. Pašaukite į įkaitintą iki 220°C temp. orkaitę ir kepkite 20 min.
Skanaus.
Porcijų skaičius: 30
|
|
|
|
|