Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ezero stebuklas,
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Salininkų Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Salininkų Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Salininkų Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Salininkų Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Salininkų Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 l vandens 5 bulvės 1 svogūnas 2 lydyti sūreliai 200 g rūkytos kiaulienos filė 200 g grietinėlės arba pieno druskos susmulkintų petražolių
Gaminimas: Pasūdytame
vandenyje išverdame nuskustas bulves ir kubeliais supjaustytą svogūną. Išvirusias bulves pertriname per tinklelį ir sudedame į vandenį, kuriame jos virė. Užverdame ir sudedame lydytą sūrį. Kai jis išsilydo, supilame grietinėlę arba pieną. Suberiame susmulkintas petražoles ir
nukaičiame. Patiekdami į lėkštes supilstome sriubą, sudedame šiaudeliais supjaustytą kiaulienos filė ir papuošiame petražolių šakele.
|
|
|
|
|