Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vokieciu rasytojas, laikinai gyvenes ir kures Lietuvoje,
Miestas Maroke, kuri isgarsino filmas,
Chemikalu vartojimas grafikoje, poligrafijoje, taikomojoje daileje norint isduobti metalo, akmens, stiklo pavirsiu,
Tikroves aiskinimas darant prielaida, kad egzistuoja du (idealus ir materialus) jos pradai,
Lenktyniu nuotolis,
Rokantiškių Sodų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rokantos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rolando Jankausko g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Romuvos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rožių al., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g kiaulienos 200 g lašinių (žalių) 2 stiklinių acto Druskos Juodųjų pipirų 5 - 6 svogūnų
Gaminimas: Kiaulieną supjaustyti gabaliukais, stambesniais gabaliukais
supjaustyti lašinius. Mėsą ir lašinukus sudėti į puodą, pilti acto, berti druskos, pipirų, sudėti stambiai pjaustytus svogūnus. Marinuoti per nakt ir kepti ant karštų žarijų.
|
|
|
|
|