Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 35-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 36-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 37-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 38-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mileišiškių Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 pakelio koldūnų 1 v. š. aliejaus 200 g pomidorų padažo 200 g fermentinio sūrio, tarkuoto 2 a. š. picos prieskonių
Gaminimas: Kepimo formą ištepame aliejumi. Vieną šalia
kito išdėliojame šaldytus koldūnus. Ant koldūnų tepame pomidorų padažą , užbarstome sūrį bei picos prieskonius. Kepame 200 °C temperatūros orkaitėje apie 30 minučių.
|
|
|
|
|