Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Viršupio Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g žuvies filė (ešerys, menkė ir kt.) 400 g batono 200 g svogūnų 500 ml pieno 150 g fermentinio sūrio 2 šaukštų majonezo Žalumynai (pagal skonį) Santa Maria druska ir pipirai
(pagal skonį) Augalinis aliejus (truputį)
Gaminimas: Smulkiai supjaustome svogūnus, žalumynus (aš turėjau krapų), o po to ir žuvies filė. Sūrį sutarkuojame. Žuvį sumaišome su svogūnais, prieskoniais ir žalumynais. Batoną supjaustome 2 cm storio griežinėliais ir
kiekvieną iš jų pamirkome piene. Sudedame į kepimo skardą, pateptą aliejumi. Kiekvieną griežinėlio vidurį paspaudžiame ranka, kad gautųsi įdubimas ir tilptų įdaras. Pridedame žuvies, viršų aptepame majonezu, apibarstome sūriu ir kepame 40-45 minutes. Orkaitę įkaitinau iki 180 laipsnių.
|
|
|
|
|