Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kaip vadinamas zmogus, kuris vagia,
Kaip vadinamas zmogus, norintis slepti savo varda,
Kaip vadinamas zodis arba zodziu junginys, kuriuo kreipiames i asmeni ar daikta,
Kaip vadinami darbo, profesijos draugai,
Kaip vadinami Grigaliaus kalendoriaus metai, turintys 366 dienas,
Gluosnių g., Padovinio k., Marijampolės sav.,
Lazdynų g., Padovinio k., Marijampolės sav.,
Mokyklos g., Padovinio k., Marijampolės sav.,
Piliakalnio g., Padovinio k., Marijampolės sav.,
Pušų g., Padovinio k., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 baklažanas druska (pagal skonį) paprikos milteliai (pagal skonį) aliejus
Gaminimas: Neluptą baklažaną supjausčiau plonais griežinėliais. Griežinėlius sudėjau į lėkštę,
apibarsčiau druska ir palikau 30 min. Po pusvalandžio nusausinau griežinėlius (nes druska išskyrė iš baklažano skystį). Griežinėlius dar apibarsčiau paprikos milteliai ir kepiau fritiūrinėje su aliejumi. Valgyti geriau dar šiltus, nes po kiek laiko šie traškučiai
suminkštėja. Skanaus.
|
|
|
|
|