Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ringuvos g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Ryto g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Romučių g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Rožių g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Rugių g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg miltų 1,5 stiklinės pieno 30 g mielių 5 kiaušinių tryniai 5 g druskos 60 g cukraus 50 g margarino VILNIUS kepiniams 300 g aguonų 1 šaukštas vanilinio
cukraus
Gaminimas: Į pašildytą pieną supilamos išleistos su dalimi cukraus mielės, suberiame pusę miltų ir išmaišome. Tešlos paviršius storai apibarstomas miltais, šiltai uždengiamas ir paliekamas šiltoje vietoje, kad pakiltų. Nuslūgusi tešla išplakama, suberiami likę
miltai, druska, tryniai su cukrumi. Minkome tešlą, kol nebelimpa prie rankų. Aguonas gerai nuplauname ir išbrinkiname karštame vandenyje, po to aguonos nusunkiamos ir sumalamos mėsmale arba sutrinamos. Kiaušinis ištrinamas su cukrumi, sudedamos paruoštos aguonos, vanilinis
cukrus. Ant miltais pabarstyto stalo kočiojame tešlą (1 cm), aptepame aguonomis, paliekant po 1cm nuo krašto neištepta. Tešlą atsargiai suvyniojama. Vyniotinis atsargiai perkeliamas į skardą siūle į apačią. Kepame 220 laipsnių orkaitėje 40-50 min.
|
|
|
|
|