Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ezero stebuklas,
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Prancuzu tapytojas (1864-1901m.) "Mulen ruzas", "Sokis mulen ruze" autorius,
Prancuzu tapytojas (1869-1954m.) "Buduaras", "Raudonas kambarys", "Dirbtuve", "Sokis" autorius,
Pranesimas apie ivyki,
Pranesimas apie zmogaus mirti, jo gyvenima ir veikla,
Pranesimas, straipsnis apie zmogaus mirti,
Miško g., Kaspariškių k., Klaipėdos r. sav.,
Nidos g., Kaspariškių k., Klaipėdos r. sav.,
Preilos g., Kaspariškių k., Klaipėdos r. sav.,
Rambyno g., Kaspariškių k., Klaipėdos r. sav.,
Rusnės g., Kaspariškių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g lašišos file su oda 1,5 citrinos 10 šaukštų alyvų aliejaus 1 gabaliukas (10 cm) šviežio imbiero 0,5 šaukštelio stambios jūros druskos
Gaminimas: Lašišą perpjauname
pusiau, nuplauname ir nusausiname. Imbierą smulkiai sutriname, sumaišome su druska, citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi. Imbiero mišiniu ištriname lašišą ir paliekame pastovėti 30 minučių. Kepame ant grtelių, apvečiant apie 20 minučių.
|
|
|
|
|