Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ąžuoliukų 2-oji g., Daubėnų k., Vilniaus r. sav.,
Ąžuoliukų 3-ioji g., Daubėnų k., Vilniaus r. sav.,
Ąžuoliukų 4-oji g., Daubėnų k., Vilniaus r. sav.,
Ąžuoliukų 5-oji g., Daubėnų k., Vilniaus r. sav.,
Ąžuoliukų 6-oji g., Daubėnų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 kg bulvių 4 dideli svogūnai padažui 0,5 kg skilandžio 1 šaukštas krakmolo 2 šaukštai miltų 1 kiaušinis šaukštelis druskos 100 g grietinės 100 g sviesto šaukštas kiaulės
taukų žali ar džiovinti krapai
Gaminimas: Bulves sutarkuoti, suberti druską, miltus, krakmolą, dar įmušti kiaušinį ir išmaišyti. Tuomet sudėti smulkintą skilandį, vėl pamaišyti ir supilti į skardą, išteptą taukais. Kepti apie 1 val. Valgyti su padažu, kuris gaminamas iš sviete
kepintų svogūnų, grietinės ir krapų.
|
|
|
|
|