Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Drebulinės g., Drebulinės k., Vilkaviškio r. sav.,
Giedrių g., Giedrių k., Vilkaviškio r. sav.,
Mokyklos g., Giedrių k., Vilkaviškio r. sav.,
Pievų g., Giedrių k., Vilkaviškio r. sav.,
Upelio g., Giedrių k., Vilkaviškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g veršienos 300 g raudonikių ir pievagrybių 1 svogūnas 200 g grietinės 4 šaukštai aliejaus 100 ml balto sauso vyno juodieji pipirai druska
Gaminimas: Mėsą
supjaustykite mažais gabaliukais, pasūdykite, papipirinkite. Svogūną ir grybus supjaustykite. Miltus pakepinkite svieste. Veršieną paskrudinkite karštame aliejuje, išgriebkite. Tame pačiame aliejuje pačirškinkite svogūnus su grybais. Po 10 min. supilkit vyną, grietinėlę, miltus ir truputį
patroškinkite. Tada suberkite mėsą, kepimo skystį ir dar kartą užvirinkit.
|
|
|
|
|