Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Krakiškių Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Krakiškių Sodų 21-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Krakiškių Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Krakiškių Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Krakiškių Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g konservuotų žirnelių 40 g sviesto 1 v. š. miltų 250 ml sultinio krapai, česnakas 1 morka 1 svogūnas druskas, pipirai 2 riekelės baltos duonos 1 v. š
aliejaus
Gaminimas: Žirnelius (be skystimo) išplakti mikserio pagalba iki vientisos masės. Supjaustytus morką ir svogūną pakepinkite ant sviesto. Į keptuvę suberkite miltus, gerai sumaišykite, ir kepkite daržoves su miltais dar 3 min. Į sultinį sudekite daržovių ir miltų, žirnelių
masę. Visą laiką maišydami užvirinkite, virkite dar 5 min. ant silpnos ugnies. Duoną supjaustykite smulkiai kubeliais. Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus, sudėkite smulkiai kapotą česnaką, duonos kubelius. Kepkite kol švelniai apskrus. Pateikite sriubą, pabarstytą krapais ir skrebučiais.
|
|
|
|
|