Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vyšnių g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Vištyčio g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Vytauto g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Vytenio g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Vokiečių g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kg rabarbarų (Rabarbarai) 500-700 g cukraus citrinų žievelių arba gabalėlis cinamono (Cinamonas)
Gaminimas: Paruoštus rabarbarus supjaustyti plonais griežinėliais, užberti
cukrumi ir po 2-3 val., sultims išsiskyrus, kaitinti, kol suminkštės. Baigiant virti sudėti susmulkintas citrinos žieveles. Karštą masę pasterizuoti 85°C temperatūroje: 0,5 l stiklainius 25 min., 1 l - 30-35 min. Sandariai uždaryti. Konservuotą rabarbarų tyrę vėliau galima maišyti
su braškių, kriaušių, cukinijų, moliūgų, aguročių tyrėmis bet kokiu santykiu.
|
|
|
|
|