Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Uosių Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Uosių Sodų 21-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Uosių Sodų 22-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Uosių Sodų 23-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Arimų Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Saujelė džiovintų voveraičių (galima ir kitokių grybų) 600 ml vandens 2 žirneliai kvepiančiųjų pipirų lauro lapas druskos 1 didelis svogūnas aliejaus 0,5 šaukštelio cukraus 0,5
šaukštelio džiovinto raudonėlio 0,5 šaukštelio tarkuoto juodo šokolado (šokoladu patiekale galima pakesti konijaką) 1 šaukštelis miltų 2 šaukštai skaldytų žirnių petražolių lapelių 2 riekelės ruginės duonos ¼ silkės kmynų
Gaminimas: Voveraites užpilti
vandeniu ir užmerkti 3 valandoms. Užvirinti ir virti 1 valandą. Baigiant virt sudėti pipirus, lauro lapą, druską ir pavirti dar 10 minučių. Žirnius užpilti vandeniu ir palaikyti 1 valandą. Perplauti. Svogūną supjaustyti žiedais. Sudėti į įkaitintą aliejų ir kepti 15 minučių. Sudėti cukrų, raudonėlį
ir kepti kol taps rudi. Baigiant kept sudėti šokoladą, pakepinti, supilti miltus, gerai išmaišyti. Svogūnų masę supilti į verdantį sultinį, sudėti žirnius ir virti apie 0,5 valandos.
Ant duonos riekelių uždėti kubeliais supjaustytą silkę ir užbarstyti kmynus. Riekeles sudėti ant aliejumi
pateptos skardelės ir kepti iki 200°C įkaitintoje orkaitėje kol apskrus riekelės. Sriubą patiekti pabarsčius petražolių lapeliais su karštu silkiniu skrebučiu.
|
|
|
|
|