Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kryžiokų Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kryžiokų Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kryžiokų Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kryžiokų Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Krokuvos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 gramų varškės, 100 gramų cukraus, 150 gramų sviesto, 200 gramų rupių kvietinių miltų, 5 šaukšteliai kepimo miltelių, 100 gramų uogienės arba marmelado, 1 kiaušinis
aptepimui
Gaminimas: Sviestą sutarkuoti, supilti miltus su kepimo milteliais, cukrų, sukrėsti gerai išsuktą varškę ir gerai išminkyti. Leisti tešlai pastovėti 20-30 minučių ir iškočioti plonu (3-4 mm storio) sluoksniu. Supjaustyti kvadratėliais, dėti ant vidurio marmelado,
kraštus sulipinti ir dėti į kepimo skardą, siūle žemyn. Patepti plaktu kiaušiniu ir kepti 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-25 minutes.
|
|
|
|
|