Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tauro 16-oji g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Tauro 17-oji g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Tauro 18-oji g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Tauro 2-oji g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Tauro 3-oji g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 kiaušiniai 175 g cukraus 1 pakelis vanilinio cukraus 50 g miltų 50 g grikių miltų 50 g krakmolo 50 g smulkintų migdolų 2 šaukšteliai kepimo miltelių 600 g grietinėlės 4
šaukštai miltinio cukraus 500 g trešnių
Gaminimas: Trynius, atskirtus nuo baltymų išsukti iki purumo su 4 šaukštais šilto vandens, cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Gerai išmaišyti miltus, krakmolą, grikių miltus, riešutus, kepimo miltelius ir suberti ant trynių masės. Baltymus
išplakti iki standžių putų ir sudėti į masę, atsargiai išmaišyti. Tortinę iškloti sviestiniu popieriumi ir, supylus masę, kepti 15-30 min. 175° C temperatūros orkaitėje. Iškepusį biskvitą perpjauti į 3 dalis. Kremui grietinėlę išplakti su standinimo milteliais ir miltiniu cukrumi. Į
kremą įmaišyti trešnių be kauliukų. Torto viršų aptepti grietinėle ir papuošti uogomis.
|
|
|
|
|