Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
modernus gyvenimas,
užaugusios nendrės,
nendrės,
nendrės pjautuvas,
ezero stebuklas,
akmenys interjerui,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Šilėnų Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Šilėnų Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Šilėnų Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Šilėnų Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Šilėnų Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Pasukos, 1 litras Manų kruopos, 170 gramų Sviestas, 1 šaukštas Vyšnios, be kaulų, 500 gramų Kiaušiniai, 2 vienetai Vanilinis cukrus, 20 gramų Cukrus, pagal skonį Citrinos, žievelė,
truputį
Gaminimas: Pasukose išverdama manų košė. Į ją įmetama citrinos žievelė, suberiamas vanilinis cukrus ir cukrus. Jei renkatės vyšnių uogienę, tai cukrau nereikia. Puodą nukėlus nuo ugnies, į košę įdedamas trynys, o kai ji truputį atvėsta — ir išplaktas baltymas. Forma
ištepama sviestu ir 3/4 jos užpildoma koše. Ant viršaus sudedama pusė paruoštų vyšnių, ant jų vėl užkrečiama košės, po to vėl dedamos vyšnios ir paskutinis sluoksnis — košės. Vyšnios negausiai apibarstomos cukrumi. Ant viršaus uždėliojama sviesto gabaliukų. Pudingas truputį apkepamas
orkaitėje.
|
|
|
|
|