Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gegliškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Karačiūnų Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Karaimų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Karaliaučiaus g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Karaliaus Šulinio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Produktai: apie 20 vnt. mažų jalapeno arba čili pipiriukų penkios skiltelės česnako 100 gr. svogūno pora lauro lapelių arbatinis šaukštelis oregano (tiks ir raudonėlis) actas druska,
cukrus
Marinatas: kaitiname dvi stiklines 5% acto, suberiame po 2 šaukštus druskos ir cukraus, raudonėlį, lauro lapelius, ir kaitiname, vis pamaišydami. Kai druska ir cukrus ištirpsta, atvėsiname. Aštriu peiliuku juos supjaustome plonais griežinėliais, kotukus išmetame. Geriausia
pjaustyti movint pirštinėmis; neliesti akių, jautrių vietų kol rankos gerai nenuplautos. Svogūnus ir česnakus supjaustome plonais griežinėliais, dedame su pipirais. Viską užpilame marinatu, gerai išmaišome ir prigrūdame stiklainį ar kitą uždaromą indą. Uždengiame, paliekame šaldytuve apie parą
ir galima vartoti. Laikyti šaldytuve, išstovės apie pusantro-du mėnesius.
|
|
|
|
|