Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rudausių Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rudausių Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rudausių Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rudausių Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rudausių Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg šparaginių pupelių 5 šaukštai maltų džiūvėsėlių 3-5 skiltelės česnako 1 šaukštas sviesto žalių petražolių druskos
Gaminimas: Pupeles išvalyti ir išvirti pasūdytame bei
šiek tiek pasaldintame vandenyje. Nupylus dalį vandens, sudėti į pupeles sutrintą česnaką, sviestą, sukapotas petražoles ir truputį paskrudintus maltus džiūvėsėlius. Pridengti indą, kratant puodą šiek tiek pašildyti. Patiekti tuoj pat paruošus su jaunomis bulvėmis arba bulvių kroketais.
|
|
|
|
|