Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 84-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 85-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 86-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmiškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 150 g lašišos filė 50 g svogūnų aliejaus 30 g fermentinio sūrio 50 g grietinės sviesto šaukštas miltų prieskonių
Gaminimas: Žuvį supjaustyti į 2-3 riekutes,
pabarstyti prieskoniais, miltais, lengvai apkepti. Dėti žuvį į porcijinę keptuvėlę, ant viršaus žiedais pjaustytus pakepintus svogūnus, užpilti grietinės padažu, apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepti orkaitėje 10 minučių (200 laipsnių).
|
|
|
|
|