Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gvazdikų Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Avižiniai dribsniai, 2 stiklinės Mėsa, 200 gramų Kiaušiniai, 1 vienetas Svogūnai, 1 vienetas Taukai (kiaulių), 0.5 šaukšto Vanduo, 1 stiklinė Kalendra, truputį Juodieji pipirai,
truputį Druska, truputį
Gaminimas: Dribsniai užpilami šaltu vandeniu ir paliekami, kad išbrinktų. Virta ar kepta mėsa supjaustoma mažais gabalėliais. Svogūnai smulkiai supjaustomi, pakepami riebaluose ir kartu su mėsa sudedami į dribsnius. Įmušamas kiaušinis, įberiama prieskonių,
gerai išmaišoma, sudedama į riebalais išteptą, miltais pabasrtytą skardą ir orkaitėje kepama 30-40 min. Jei norite dar skaniau, prieš baigiant kepti apibarstykite tarkuotu sūriu. Iškepęs apkepas supjaustomas bei patiekiamas su pomidorais, raugintais agurkais ar kopūstais.
|
|
|
|
|