Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Alančių g., Alančių k., Panevėžio r. sav.,
A. Račiūno g., Aukštadvario k., Panevėžio r. sav.,
Ganyklų g., Aukštadvario k., Panevėžio r. sav.,
Jovaišų g., Aukštadvario k., Panevėžio r. sav.,
Karjero g., Aukštadvario k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2-3 kg mėsos 500 gr kivių Druskos, juodųjų pipirų.
Gaminimas: Kivius nulupame, supjaustome nedideliaisgabaliukais. Mėsoje (kiauliena, jautiena, ėriukas) padarome įpjovas –
kišenėles, paskirstydami jas tolygiai per visą mėsos paviršių. Į kiekvieną kišenėlę įdedame dalelę kivi, truputį druskos ir ką tik sumalto juodojo pipiro, farširuotą mėsos gabalą aptepame kivi ir paliekame nakčiai, ryte vyniojame į folgą ir kepame orkaitėje. Prie mėsos patiekiame šviežius arba
marinuotus vaisius arba vaisių salotas.
|
|
|
|
|