Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ezero stebuklas,
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Augalas, nuo kurio kilo sestojo menesio pavadinimas,
Augalijos tipas eurazijos siaureje, kuriame vyrauja samanos, kerpes, zemaugiai krumai ir puskrumiai,
Augalijos tipas, kuriame vyrauja daugiameciu kserofitiniu zoliu bendrijos,
Augalines, gyvulines, mikrobines ir chemines kilmes produktai, kuriais seriami gyvuliai,
Augaliniai riebalai,
Kernavės g., Sudervės k., Vilniaus r. sav.,
Lauko g., Sudervės k., Vilniaus r. sav.,
M. Zdziechovskio g., Sudervės k., Vilniaus r. sav.,
Maišiagalos g., Sudervės k., Vilniaus r. sav.,
Mechanizatorių g., Sudervės k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 gr raugintų grybų 2 svogūnai 2 virtos bulvės 1 rūgštūs obuoliai 3 v. š. aliejaus 6 skiltelės česnako pipirų druskos 2 v. š.
grietinės
Gaminimas: Grybus nuplauti šaltame vandenyje ir supjaustyti juostelėmis, obuolį stambiai sutarkuoti. Bulves ir svogūnus supjaustyti smulkiais kubeliais ir trumpai pakepinti aliejuje. Česnaką sutrinti. Įberti pipirų bei druskos ir viską išmaišyti su
grietine. Patiekti su juoda duona.
|
|
|
|
|