Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ezero stebuklas,
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gėlių takas, Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Guobų Tak., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Ievų Tak., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
J. Basanavičiaus g., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Jazminų Tak., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g kiaulienos 30-60 g margarino arba kitokių riebalų 1 kg baltagūžio kopūsto 1 raudona saldžioji paprika 2 v. š. miltų druska pipirai
Gaminimas: Kiaulieną
supjaustyti gabaliukais, kepinti keptuvėje kol suminkštės. Tada mėsą iš puodo išimti, o likusiame padaže ištroškinti gana stambiai supjaustytus kopūstus. Prieš baigiant troškinti sudėti supjaustytas paprikas. Viską sudėti į karščiui atsparų indą ir užpilti padažo. Padažui nuo troškinimo
likusį skystį sumaišyti su miltais, prieskoniais, įpilti truputį vandens. Valgį 20 min. troškinti 180 laipsnių orkaitėje.
|
|
|
|
|