Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kokiai valstybei priklauso Fareru salos,
Kas parase "Samprotavimai apie romenu didybes ir zlugimo priezastis", "Istatymu dvasia",
Romos politinis veikejas. 46m. su cezariu buvo konsulas. Po cezario nuzudymo tapo didziuoju pontifiku iki gyvos galvos,
Pirmieji stuburiniai gyvunai, visai istruke is vandens,
Snekamosios kalbos posakis, reiskiantis neteisetai isigytu pinigu pervedima per uzsienio bankus arba legalias komercines bendroves, kad tie pinigai niekuo nesiskirtu nuo lesu, gautu teisetai,
Šešupės g., Pilviškių mstl., Vilkaviškio r. sav.,
Vaitų g., Pilviškių mstl., Vilkaviškio r. sav.,
Vasario 16-osios g., Pilviškių mstl., Vilkaviškio r. sav.,
Vilkaviškio g., Pilviškių mstl., Vilkaviškio r. sav.,
Vilniaus g., Pilviškių mstl., Vilkaviškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 900 gramų liesos varškės 4 kiaušiniai 200 gramų riebios grietinės 150 gramų cukraus 1 citrina 140 gramų maltų džiuvėsėlių 70 gramų sviesto 2 lašai vanilės esencijos 2 šaukšteliai aguonų Vaisiai arba uogos papuošimui
Gaminimas: Į dubenį sudedame varškę, kiaušinius, cukrų, vanilės esenciją, aguonas, pusės citrinos žievelę ir supilame išspaustas citrinos sultis. Viską gerai sutriname. Išlydome sviestą ir sumaišome su džiūvėsėliais. Gautą masę tolygiai paskistome aukštoje apvalioje kepimo formoje ir kepame 150
laipsnių orkaitėje, kol apskrus. Kai pyrago padas bus iškepęs, ant jo pilame varškės įdarą ir vėl pašauname į orkaitę, kurios temperatūra šįkart turi būti ne daugiau kaip 130 laipsnių. Kepame apie 50 minučių. Ant iškepusio pyrago viršaus užpilame truputį cukrumi pasaldintos grietinės. Vėl dedame į
tos pačios temperatūros orkaitę 5 minutėms. Pyragą atvėsiname (geriausia per naktį). Prieš patiekdami papuošiame vaisiais arba uogomis. Labai skanu su braškėmis arba melionais.
|
|
|
|
|