Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Topolių g., Krinčino mstl., Pasvalio r. sav.,
Žalgirio g., Krinčino mstl., Pasvalio r. sav.,
Žalioji g., Krinčino mstl., Pasvalio r. sav.,
Žvirgždės g., Krinčino mstl., Pasvalio r. sav.,
Ąžuolų g., Ličiūnų k., Pasvalio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg jautienos kepenėlių 2 v.š. miltų 2 svogūnų 2 morkų 1 a.š. kepimo miltelių Čiobrelių Raudonėlių Pipirų 1 stilinės ryžių, virtų 2
kiaušinių
Gaminimas: Sumalkite mėsmale kepenėles bei svogūnus. Sutarkuokite morkas. Įmuškite kiaušinius, sudėkite kepimo miltelius, miltus, pabarstykite druska, prieskonėmis žolelėmis ir rankomis išminkykite masę. Masę sudėkite į aliejumi pateptą formą ir kepkite 200 °C
temperatūros orkaitėje apie 1 - 1, 5 val.
|
|
|
|
|