Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Juodoji, raudonoji, baltoji, geltonoji, bet is tikruju jos visos yra ..? spalvos,
Kokie pauksciai Japonijoje naudojami zvejybai,
Kaip romenai vadino kaimo sodyba,
Kokia salis senoveje vadinosi Iberija,
Ir bezdzione, ir kava, ir vienuolis vienu zodziu,
Liepų g., Gilučių k., Elektrėnų sav.,
Sodų g., Gilučių k., Elektrėnų sav.,
Vyšnių g., Gilučių k., Elektrėnų sav.,
Skynimų g., Jagėlonių k., Elektrėnų sav.,
Vytauto g., Jagėlonių k., Elektrėnų sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g grybų (baravykų) 1 saujos krapų 250 mililitrų grietinėlės 1 svogūno Druskos Pipirų
Gaminimas: Kuo smulkiau supjaustyti baravykus. Sukapoti krapus.Svogūną
smulkiai supjaustyti. Apkepinti svieste svogūną iki auksinės spalvos. Tada sudėti grybus, barstyti pipirų ir druskos. Kepti, kol grybai iškeps. Pridėti grietinėlės ir dar troškinti apie 10 minučių. Tada suberti krapus. Troškinti kelias minutės, uždengti dangtį ir palaikyti dar 5 minutės. Labai skanu
patiekti su vištienos file kepsniukais.
|
|
|
|
|