Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vynuogiu degtine,
Vynuogiu vynas, aromatizuotas prieskoniu ir vaistiniu augalu spiritiniu antpilu,
Vyr. vardas, kiles is lot. kalbos, reiskia "auksinis",
Vyr. vardas, kiles is lot. kalbos, reiskia "didziai garbingas, didingas",
Vyr. vardas, kiles is lot. kalbos, reiskia "ilgi plaukai",
Sodo g., Vilkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Šeštoji g., Vilkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Tarpinė g., Vilkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Trečioji g., Vilkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Trumpoji g., Vilkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 vištos krūtinėlės (virtos) 2 - 3 saliero stiebų 300 g vynuogių 5 - 6 Pekano riešutų 1 saujos svogūno laiškų Majonezo Druskos Pipirų
Gaminimas: Vištieną
susmulkinti, jei reikia- perpjauti vynuoges pusiau, smulkiau supjaustyti salierus ir viską išmaišyti su riešutais bei majonezu. Patiekiant, pabarstyti svogūnų laiškais.
|
|
|
|
|