Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
maironio,
admirolo kelione,
rieses gimnazija,
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Poligrafas arba .....,
"LKL oro karalius 2002",
Kokios kompanijos, gaminancios misku, sodu ir parku prieziuros masinas, pavadinimas, isvertus i lietuviu kalba, reiskia "Namu malunas",
Lietuviskoje ir angliskoje klaviaturoje sis mygtukas yra H, kokia raide jis zymi rusiskoje klaviaturoje,
Akmens spauda; piesinys isgraviruojamas, isesdinamas akmenyje ir nuo jo perkeliamas ant popieriaus (atspaudziamas) ,
Žaslių g., Žiežmarių m., Kaišiadorių r. sav.,
Žiedo g., Žiežmarių m., Kaišiadorių r. sav.,
Antakalnio g., Antakalnio k., Kaišiadorių r. sav.,
Aušros g., Antakalnio k., Kaišiadorių r. sav.,
Kaspariškių g., Antakalnio k., Kaišiadorių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Šio marinato sistema - ingredientus dėti būtent tokia eiliškumo tvarka, kaip parašyta. Tai yra būtina, jeigu norite tikrai skanių šašlykų.
Reikės: 3 - 4kg kiaulienos sprandinės (ją
supjaustome 3-4cm storio kubeliais)
Gaminimas: Marinuojame: 1) 4-5 a.š. druskos. 2) Juodi pipirai (būtinai stambaus malimo). Jei malsite su malūnėliu, tai reikės 15-20vnt pipirų. 3) Koriandras (kinza) - 15-20vnt. 4) 1/2 a.š. baziliko. 5) Kuminas (zira) -
nesumaišykite su krapais arba su kmynais, lapai panašios išvaizdos. Reikės kiek mažiau nei 1/2 a.š. 6) pora lauro lapelių. 7) Malta raudonoji paprika - 1/2 a.š be kaupo. 8) Svogūnai - santykis su mėsa 1:1 , supjaustome griežinėliais, nestambiai. 9) Saulėgrąžų aliejus 5-6 v.š. - Tik
saulėgrąžų, nedėkite alyvuogių, nes skonis bus tikrai ne toks. 10)Viską gerai išmaišykite 11) Citrina – Iš 1vnt. vidutinio dydžio citrinos išspaudžiame sultis. Jokiu būdų nedėkit citrinos anksčiau, nei numatyta recepte, nes mėsa taps guminė. Dar kartą viską gerai išmaišome,
sudedam į puodą, prispaudžiam kuo nors iš viršaus ir paliekame per naktį. Kepti galima ir orkaitėje, ir keptuvėje, o mangale ant žarijų – bus labai skanu. Vadovaukitės receptu ir būsite maloniai nustebinti.
Skanaus.
|
|
|
|
|