Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
porno,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Turgaus g., Jonavos m., Jonavos r. sav.,
Tvenkinio g., Jonavos m., Jonavos r. sav.,
Ukmergės g., Jonavos m., Jonavos r. sav.,
Varnutės g., Jonavos m., Jonavos r. sav.,
Vasario 16-osios g., Jonavos m., Jonavos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 porcijoms: 6 stiklinių vištienos sultinio, geros kokybės 2 - 3 kafiro laimo lapelių, (arba 0,5 a. š. laimo žievelių) 2 stiebų citrinžolės, maltos (arba 3 griežinėlių citrinos) 1 čili
pipiro 1 a. š. galandžgalo, tarkuoto (arba imbiero) 3 - 4 skiltelių česnako, malto 1 v. š. sojų padažo} 1 laimo sulčių 2 v. š. žuvies 12 krevečių, didelių, be kevalo 1 saujos shitake grybų 0,3 stiklinės kalendrų, šviežių, smulkintų 1 saujos baziliko lapelių,
šviežių 1 a. š. cukraus Daržovės (brokoliai ar vyšniniai pomidoriukai)
Gaminimas: Dideliame puode ant didelės liepsnos užvirinti vištienos sultinį. Sudėti maltą citrinžolę (ir likusius citrinžolės stiebelius, jei naudojate šviežią citrinžolę
) kafiro laimo lapelius ir viską užvirinti. Sriubai užvirus sumažinti ugnį iki vidutinės. Tada sudėti česnaką, galangalą (imbierą), 1 čili pipirą , grybus. Įspausti žaliosios citrinos sultis, supilti žuvies padažą ir sojos padažą. Viską gerai išmaišyti ir troškinti 3
minutes. Sudėti dideles ar vidutinio dydžio krevetes ir pasirinktas daržoves. Troškinti, kol krevetės pasidarys rožinės spalvos ir taps minkštos (virti apie 3 minutes ). Vėl sumažinti ugnį ir supilti kokosų pieną. Kad sriubos skonis būtų tinkamas, labai svarbu atrasti
rūgštumo, aštrumo bei sūrumo pusiausvyrą. Jei sriuba ne pakankamai sūri, reikia įpilti dar 1 šaukštą žuvies arba sojų padažo, jei per sūri – dar šiek tiek žaliosios citrinos sulčių, jei per rūgšti – įberti cukraus, jei per aštri – įpilti dar kokosų
pieno. Sriubą patiekti dubenėliuose pagardinus šviežia kalendra. Skanaus!
|
|
|
|
|