Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu rasytojas, romano "Mediniai stebuklai" autorius,
Lietuviu rasytojas, romano "Priesausrio vieskeliai", apysaku rinkiniu "Balsai is tylos", "Link debesijos", prozos rinkinio "Zole po serksnu" autorius,
Lietuviu rasytojas, romanu "Frank Kruk", "Zeme maitintoja", "Meisteris ir sunus" autorius,
Lietuviu rasytojas, romanu "Kaimas kryzkeleje" ir "Sodybu tustejimo metas" autorius,
Lietuviu rasytojas, romanu "Laiptai i dangu", "Adomo obuolys", "Uostas mano - neramus", "Kelione i kalnus ir atgal", "Saule vakarop", "Medzliepis" autorius,
Juodojo kelio Sodų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodšilių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodupio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 50 g sviesto 2 morkų 100 g juodojo šokolado 0,25 paprikos 150 g cukraus 1 saujos graikinių riešutų 100 ml persikų sirupo 50 g kokoso drožllių 50 g cukranendrių
cukraus 1 saujos anakardžių riešutų 20 g migdolų drožlių 30 g pabarstukų, šokoladinių (tortams) 80 g sausainių, šokoladinių
Gaminimas: Stambiai sutarkuoti morkas ir papriką (betarkuojant papriką, atsiskiria žievelė - ją mesti lauk). Susmulkiti riešutus.
Sutarkuoti šokoladą (užteks 3 šaukštų). Į puodą įpilti sirupą, cukrų, tarkuotas morkas ir papriką. Virti maišant apie 40 min. ant silpnos ugnies. Masė po truputį tirštėja. Įdėti smulkintus graikinius ir anakardžių riešutus. Virti pamaišant. Baigiant virti įdėti sviestą ir susmulkintus
sausainius, išmaišyti, nuimti nuo ugnies. Perdėti į kitą indą ir palaukti kol pravės. Kai masė bus truputį šilta, daryti saldainius. Rankas suvilgyti vandeniu, taip bus patogiau, saldainių masė nelips prie rankų. Saldainius formuoti norimos formos ir iškart apvolioti kokoso drožlėse,
migdolų riekelėse. Apvoliojant šokolado pabarstuose ir šokolado drožlėse masė turi būti vėsi, nes kitaip šokoladas tirps. Pagamintus saldainius kelioms valandoms ar per naktį laikyti šaldytuve.
Skanaus.
|
|
|
|
|