Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
deimantine dama,
internet,
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Triliškių g., Kaišiadorių m., Kaišiadorių r. sav.,
Trumpoji g., Kaišiadorių m., Kaišiadorių r. sav.,
Tulpių g., Kaišiadorių m., Kaišiadorių r. sav.,
Uosių g., Kaišiadorių m., Kaišiadorių r. sav.,
Urėdijos g., Kaišiadorių m., Kaišiadorių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 v. š. rapsų aliejaus 1 svogūno, supjaustyto kubeliais 1 česnako skiltelės, išspaustos 0,5 ananaso, nulupto ir supjaustyto kubeliais 1 a. š. SANTA MARIA JALAPENO aitriųjų paprikų 1
imbiero (apie 3 cm), nulupto ir smulkiai supjaustyto 3 v. š. obuolių acto 50 g cukraus
Gaminimas: Įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūną, ananasą, česnaką ir imbierą. Kepkite kelias minutes, kol suminkštės. Įdėkite cukraus, aitriųjų paprikų ir įpilkite acto,
užvirkite, sumažinkite ugnį. Virkite ant mažos ugnies, kol cukrus išsilydys ir padažas sutirštės. Maišykite, kad padažas būtų vientisos konsistencijos. Labai tinka prie orkaitėje arba ant grotelių keptos mėsos, žuvies, taip pat užpilui ar aštriam padažui.
|
|
|
|
|