Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Banga, Klubas, Daligna,
Banga, Kauno Stalo Teniso Klubas,
Banga, Juozo Každailio Įmonė,
Banga, A. Kašėtos prekybos įmonė,
Banga Plius, Skalbinių Priėmimo Punktas,
Gajos 2-oji g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Gajos 3-ioji g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Gajos 4-oji g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Gaublio g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Gubojos g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kiaušinių tryniai 1 v. š. citrinų sulčių 1 V. Š. Dižono garstyčių 0,5 - 1 a. š. SANTA MARIA akmens druskos, malūnėlyje 0,5 - 1 SANTA MARIA CHIPOTLE aitriųjų
paprikų 200 g rapsų aliejaus
Gaminimas: Išplakite trynius, įspauskite citrinų sulčių, įdėkite garstyčių ir aitriųjų paprikų. Po truputį pildami aliejų plakite, kol majonezo masė pasidarys vientisa (kulinarai pataria aliejų iš pradžių pilti lėčiau nei
pabaigoje.) Patarimas! Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas - puikus priedas prie furšeto valgių, tinka ir mėsainiams pagardinti.
|
|
|
|
|