Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
internet,
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
meiluzio,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Salikas is plunksnu,
Salis uzimanti 1-a vieta kavos ir cukraus gamyboje,
Salis uzimanti 1-a vieta kukuruzu, pieno, mesos, aviacijos ir informatikos pramoneje,
Salis, su kuria ribojasi Bulgarija,
Salis, su kuria ribojasi Lenkija,
J. Barkausko g., Kauno m., Kauno m. sav.,
J. Basanavičiaus al., Kauno m., Kauno m. sav.,
J. Bielinio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
J. Biliūno g., Kauno m., Kauno m. sav.,
J. Borutos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 arbūzo 1 kg vaisių (vynuogių, abrikosų, slyvų) 5 v. š. želatinos 1 stiklinės cukraus
Gaminimas: Išimti minkštimą iš arbūzo ir jį pertrinti per sietelį, kad
neliktų kauliukų. Reikalingos bus arbūzo sultys.
Želatiną išbrinkyti nedideliame kiekyje šilto virinto vandens. Vaisius nuplauti. Iš vynuogių išimti kauliukus. Persikus, slyvas, abrikosus supjaustyti.
Į 0,5 l karšto vandens įberti cukraus. Ten pat supilti arbūzo sultis.
Šiek tiek pavirinti ir leisti atvėsti. Tada įmaišyti želatiną.
Į arbūzą sudėti pusę vaisių ir užpilti puse kiekio sirupo. Palikti šaldytuve, kol šiek tiek sustings. Tada sudėti kitą pusę. Arbūzą supjaustyti ir mėgautis vasaros skoniu.
|
|
|
|
|