Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kazimiero Pakalniškio g., Žvingių mstl., Šilalės r. sav.,
Kūplės g., Žvingių mstl., Šilalės r. sav.,
Pranciškaus Butkevičiaus g., Žvingių mstl., Šilalės r. sav.,
Veringos g., Žvingių mstl., Šilalės r. sav.,
Ajerų g., Šilutės m., Šilutės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 150g brokolių 100 marinuotų bambuko ūglių Šlakelio sezamo aliejaus 2 morkų 1 saujos džiovintų grybų 2 a. š. balto sauso vyno 1a. š. rudojo cukraus 1v. š. sojos
padažo
Gaminimas: Morkas nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame. Grybus išmirkome vandenyje. Į Įkaitintą aliejų suberiame brokolius, bambukų ūglius, morkas ir kepiname apie tris minutes. Grybus sudedame kartu su daržovėmis. Sumažiname ugnį, uždengiame keptuvę
dangčiu ir troškinkite apie 10 minučių. Sudedame rudąjį cukrų, pilame balto sauso vyno ir sojų padažo. Troškiname dar keletą minučių.
|
|
|
|
|