Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Salis, kuriai priklauso Fareru salos,
Salis, kuriai priklauso Gvadelupes salos,
Salis, kuriai priklauso Ibizos sala,
Salis, kuriai priklauso Kuko salos,
Salis, kuriai priklauso Velyku sala,
Žaliasis skg., Naujosios Akmenės m., Akmenės r. sav.,
Žalioji g., Naujosios Akmenės m., Akmenės r. sav.,
Žemaitės g., Naujosios Akmenės m., Akmenės r. sav.,
Žibučių g., Naujosios Akmenės m., Akmenės r. sav.,
Žiemos g., Naujosios Akmenės m., Akmenės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g avienos 1 baklažano 2 morkų Prieskonių Majonezo 3 skiltelių česnako
Gaminimas: Avieną supjaustyti kepsniams, išmušti, pabarstyti prieskoniais ir marinuoti majoneze
per naktį. Kepti keptuvėje, kol gražiai iškeps. Supjaustyti griežinėliais morkas, baklažanus, česnaką susmulkinti ir ,baigiant kepti mėsai, sudėti į keptuvę daržoves. Troškinti, kol mėsa taps minkšta. Skanaus.
|
|
|
|
|