Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu poetas, eilerasciu "Pusletosioms rankoms", "Is darbininko katekizmo", "Ateities dainius", "Naujas rytas", "Neverkit pas kapa", "Ave, vita" autorius,
Lietuviu poetas, eilerasciu rinkinio "Kukucio balades" autorius,
Lietuviu poetas, eilerasciu rinkinio "Pavasario balsai", poemu "Jaunoji Lietuva", "Raseiniu Magde", "Musu vargai", dramu "Kestucio mirtis", "Vytautas pas kryziuocius", "Didysis Vytautas - Karalius" autorius,
Lietuviu poetas, eilerasciu rinkiniu "Baltosios dienos", "Amzinas zydas", "Krintancios zvaigzdes", "Zenklai ir stebuklai", "Saukiu as tauta", "Per pasauli keliauja zmogus", "Tarp zemes ir dangaus" autorius,
Lietuviu poetas, eilerasciu rinkiniu "Per pasauli keliauja zmogus", "Didzioji kryzkele" autorius,
Draugystės g., Balninkų mstl., Molėtų r. sav.,
Ežero g., Balninkų mstl., Molėtų r. sav.,
Gedimino g., Balninkų mstl., Molėtų r. sav.,
Gėlių g., Balninkų mstl., Molėtų r. sav.,
Kalno g., Balninkų mstl., Molėtų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 kg vištienos file Paprikos, geltonos ir orandžinės 4 - 6 alyvuogių 2 kiaušinių 2 v. š. krakmolo 300 ml grietinėlė, 30% 1 skiltelės česnako 1 a. š.
druskos Pipirų
Gaminimas: Vištienos filė susmulkiname, sudedame į virtuvinį smulkintuvą, supilame grietinėlę, sudedame kiaušinių baltymus ir sudedam smulkintą česnaką ir krakmolą. Viską susmulkiname iki vientisos masės.
Į masę suberiame druską,
pipirus, žoleles, mėgiamus prieskonius. Kumpį supjaustome smulkiais kubeliais ir sudedame į višitenos masę. Ten pat sudedame pjaustytus džiovintus pomidorus, alyvuoges. Viską gerai išmaišome.
Imame dvigubą folijos lapą ir ant jo dedame vištienos masę. Susukame storą vyniotinį. Folijos galus
užrišame. Visą vyniotinį stipriai surišame su siūlu ar virvute.
Dedame vyniotinį į 2 maistinius maišelius. Jų galus ir visą vyniotinį taip pat surišame stipriai.
Dedame vyniotinį į puodą su verdančiu vandeniu. Vyniotinis turi laisvai plaukioti, todėl puodą imame kuo didesnį.
Verdame 40 minučių. Išimame iš puodo ir paliekame atvėsti. Nakčiai dedame į šaldytuvą. Neišvyniojame. Kitą dieną vyniotinį jau galima išvynioti ir skanauti.
Labai skani, natūrali virta dešra! Pasigaminti tikrai nėra sudėtinga. Į dešrą priedų galima ir nedėti, jei nenorite. Iš šios normos
gavosi 850 g dešros.
|
|
|
|
|