Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
meiluzio,
sissy,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Senoji g., Užliedžių k., Kauno r. sav.,
Smilgų g., Užliedžių k., Kauno r. sav.,
Sodų g., Užliedžių k., Kauno r. sav.,
Sodžiaus g., Užliedžių k., Kauno r. sav.,
Šlaito g., Užliedžių k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Varškės įdarui: 250 g varškės 50 g cukraus 2 kiaušinių Vanilinio cukraus 1 v. š. krakmolo 1 a. š. citrinos žieves, nutarkuotos Aguonų įdarui: 80 g aguonų,
maltų 50 ml pieno 30 g cukraus 1kiaušinio 2 v. š. džiūvėsių, maltų Tešlai: 150 g sviesto, šalto 75 g cukraus 225 g miltų 1 saujos graikinių riešutų
Gaminimas: Pirmiausia darome aguonų įdarą, nes jis turės atvėsti. Imame puodą, pilame
pieną, cukrų, aguonas ir ,maišant, pakaitiname beveik iki užvirimo. Paliekame ataušti.Tada įmušame kiaušinį, dedame džiūvėsius ir gerai viską išmaišome. Varškės įdarui. Varškę pertriname su cukrumi, kiaušiniais.Sudedame krakmolą, citrinos žievelę ir išmaišome. Tešlai. Sviestą smulkiai
supjaustome, sudedame cukrų, miltus ir rankomis sutrupiname į trupinius. Kepimo formą sutepame sviestu. Imame daugiau nei pusę tešlos ir išklojame su ją kepimo formą ir šonus. Formuojame pyragą. Imame nedidelį gabaliuką tešlos, padarome rutuliuką ir dedame per vidurį formos. Su šaukštu,
aplink ratu, dedame aguonas. Aplink aguonas dedame ratą varškės, vėl aguonas ir vėl varškės. Į likusią tešlą įmaišome smulkintus riešutus ir tais trupiniais apibarstome pyrago viršų. Kepame 180 °C temperatūros orkaitėje 40 minučių. Atvėsiname.
|
|
|
|
|