Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Valstybe, su kuria Rusija turi ilgiausia siena,
Valstybe, turejusi daugiausia koloniju Afrikoje 1914 metais,
Valstybe, turinti bendras sienas su Lietuva, Estija, Rusija,
Valstybe, turinti siena tik su Didziaja Britanija,
Valstybe, turinti trumpiausia Baltijos kranto linija,
Skvero g., Kazlų Rūdos m., Kazlų Rūdos sav.,
Sodų g., Kazlų Rūdos m., Kazlų Rūdos sav.,
Sporto g., Kazlų Rūdos m., Kazlų Rūdos sav.,
Statybininkų g., Kazlų Rūdos m., Kazlų Rūdos sav.,
Strazdelio g., Kazlų Rūdos m., Kazlų Rūdos sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 600 g miltų 300 g sviesto 225 grietinės 2 kiaušinių Žiupsnelio druskos Karameliniam pertepimui reikės: 200 g. sviesto, kambario temperatūros 1 indelio sutirštinto pieno
"Rududu" 1 citrinos 3 v. š. stiprios kavos, paruoštos Šokoladiniam pertepimui reikės: 1 indelio kondensuoto pieno 200 g. kambario temperatūros sviesto 100 g. juodo šokolado
Gaminimas: 1. Dideliame dubenyje
miltus suminkyti su kambario temperatūros sviestu. 2. Įdėti druskos, įmušti kiaušinį, supilti grietinę ir minkyti, kol tešla tampa elastingesnė ir nebelimpa prie dubens. 3. Tešlą padalinti į 7 dalis ir iš kiekvienos padaryti rutuliukus. 4. Padėti į šaldytuvą 2 val. pailsėti. 5.
Paskui iškočioti plonus blynus ir kepti 230 laipsnių orkaitėje apie 10 min. Atvėsinti. Karamelinio pertepimo gamyba: Dubenyje gerai išsukti rududu kremą ir sviestą. Įspausti citrinos sultis ir supilti kavą. Išsukti iki vientisos masės. Šokoladinio pertepimo
gamyba: Dubenyje išsukti sviestą ir kondensuotą pieną iki vientisos masės. Šokoladą ištirpinti ant garų ir supilti į dubenį. Išsukti iki vientisos masės. Torto sluoksniavimas: Dėti torto lakštą, aptepti karameliniu kremu, dėti kitą lakštą ir aptepti šokoladiniu glaistu. Taip
sudėti visą tortą, viršų aptepti šokoladiniu kremu. P.S. Papuošimui naudojau 1 "Rududu" skardinę ir 200 g sviesto. Kambario temperatūros sviestą išsukau su "Rududu". Šonus puošiau trupiniais, nuo Napoelono lakštų. Skanaus!!
|
|
|
|
|