Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Heliovalda,
Helios, sporto baras,
Helios, restoranas,
Helios Sport, Klaipėdos Miesto Sporto Klubas,
Helios Club, Naktinis Klubas, Helios Pramogų Centras,
A. J. Greimo g., Kauno m., Kauno m. sav.,
A. J. Povilaičio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
A. Jakšto g., Kauno m., Kauno m. sav.,
A. Jasaičio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
A. Juozapavičiaus pr., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g sviesto, kambario temperatūros 100 g cukraus 350 g miltų 1 kiaušinio Šaldytų ar konservuotų uogų
Gaminimas: Sviestą išplakite su cukrumi. Tada įmuškite kiaušinį
ir įmaišykite miltus. Išplakite. Ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi, konditeriniu švirkštu su specialiais antgaliai išspauskite gėlytes. Kiekvieno sausainio viduryje dėkite po uogą (tiks ir uogienė ar vaisiai). Kepkite 200 °C tepmperatūros orkaitėje 20 - 30
minučių. Paprasta ir labai skanu.
|
|
|
|
|