Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
porno,
homemade,
porno saitai,
istrinti,
dziiigitas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Medzio, kaulo, rago, gintaro ir kitu nelabai kietu medziagu apdorojimo technika: astriais irankiais pjaunant, skutant modeliuojamos ivairios trimates formos,
Medzioja be leidimo,
Medziokles isvyka Afrikoje,
Medziokles specialistas, padedantis medziotojams megejams,
Medzioklinis suo,
Putino Sodų 12-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Putino Sodų 13-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Putino Sodų 14-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Putino Sodų 15-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Putino Sodų 16-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Lakštams: 100 g sviesto 1 stiklinės rudojo cukraus 3 valgomi šaukštai medaus 3,5 stiklinės miltų 1 arb. šaukštelis sodos, nugesintos citrinos sultymis arba actu 2
kiaušiniai
Pertepimui: 1 indelis grietinės 30 proc. riebumo 1 indelis grietinelės 1 arb. šaukštelis citrinos sulčių 1 valgomasis šaukštas želatinos 6 valgomieji šaukštai cukraus pudros
Gaminimas: Lakštams: Ant garų puodo dedamas indas
kuriame ištirpinams sviestas, cukrus ir medus. Maišome 15 min., kad cukrus beveik ištirptų. Po to į karštą masę dedame nugesintą sodą. Masė turi suputoti. Nuimame indą nuo garų puodo ir dedame dar į karštą masę gerai išplaktus kiaušinius. Išmaišome ir įsijojame miltus. Maišome tol, kol maišosi, o po
to verčiame ant stalo, miltais pabarstyto, ir dar minkome. Pridedame miltų, kol tešla nelips prie rankų. Tiesa, atsikerpame kepimo popieriaus ir ant jo voliojame labai plonus lakštus. Aš kepu įkaitintoje orkaitėje 5 min .Svarbu stebėti ir nesudeginti, kiti lakštai iškepa greičiau. Kitiems reikia ir
7 min. Reikia stebėti. Iškeptus lakštus atšaldyti, o tuo tarpu pasiruošti pertepimą. Pertepimui: Grietinę pilti į indą, dėti cukraus pudrą, vanilę ir cirtinos rugštelės. Želatiną išsibrinkius ir ištirpinus dėdi į grietinę ir mikserio pagalba didžiausiu greičiu plakti kokias 5-7
min. Kitame inde supilti gerai atšaldytą grietinėlę, cukraus pudrą ir citrinos rugštelės ir plakti mikseriu visu greičiu, kol grietinėlė pasidarys standi. Apvertus indą ji neišbėga. Paskui abu ingredientus sumaišome ir pertepame sudrėkintus lakštus. Lakštus sudrėkinu: vanduo ir citrinos
rugštelė, dar dedu cukraus 3 šaukštus. Ištirpinu cukrų ir sudrėkinu kiekvieną lakštą atskirai. Visi sako, kad tortas net tirpsta burnoje.Man irgi jisai pats skaniausias. Puošiame savo nuožiūra.
|
|
|
|
|