Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Parko g., Maciuičių k., Klaipėdos r. sav.,
Paupio g., Maciuičių k., Klaipėdos r. sav.,
Piliakalnio g., Maciuičių k., Klaipėdos r. sav.,
Saulėtekio g., Maciuičių k., Klaipėdos r. sav.,
Skinijos g., Maciuičių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Pagrindui: 2 stiklinių miltų 200 g sviesto 3 šaukštų svarainių sirupo trupučio druskos šaukšto cukraus Kreminiam sluoksniui: 300 g džiovintų slyvų 150 g svarainių sirupo slyvų
mirkymui 800 ml. tarkuotų moliūgų 200 g varškės 200 g grietinės 2 kiaušinių 2 šaukštų Dansukker arba Santa Maria vanilinio cukraus šaukštelio Santa Maria cinamono šaukštelio Santa Maria ciberžolės 5 šaukštų cukraus 50 g krakmolo Glaistui: 100 g Dansukker
cukraus miltelių citrinos sulčių
Gaminimas: Pirmiausia reikia patikrinti, ar slyvos tikrai be kauliukų ir užmerkti jas svarainių sirupe. Į miltus sutarkuoti šaltą sviestą, suberti cukrų, truputį druskos ir paminkyti. Įpilti svarainių sirupo, gerai išminkyti ir valandai
padėti į šaldytuvą. Moliūgus, vis maišant, apie 15 min. su cukrumi patroškinti puode. Susidariusias sultis nupilti, atšaldyti. Suberti vanilinį cukrų, cinamoną, ciberžoles, supilti su grietinę, išmaišytą su varške, supilti krakmolą. Mase išmaišyti. Imti iš šaldytuvo tešlą, sviestu
patepti torto formą ir iš tešlos suformuoti pagrindą su kraštais. Ant jo išdėlioti nusunktas slyvas. Gerai išplakti kiaušinius, juos įmaišyti į geltoną masę ir viską supilti ant tešlos pagrindo. Dėti į karštą orkaitę ir kepti apie valandą. Kai pyragas dalinai pravėsta, nuimti tortinės
kraštus. Iš cukraus pudros ir citrinos sulčių pagaminti šaukštu pilamą glaistą. Jį pilti ant torto, vis pavartant kad nubėgtų i kraštus. Pats pyragas turėtų tapti "gintariniu'' - pasidengti blizgančia plutele, o kraštai "apšarmoti'' cukrumi. Tie kraštai gaunasi labai skanūs ir traškūs.
ilgai išlieka kieti. Pyragas valgomas šaltas.
|
|
|
|
|