Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kalnėnų g., Jurbarko m., Jurbarko r. sav.,
1-asis takas, Alytaus m., Alytaus m. sav.,
2-asis takas, Alytaus m., Alytaus m. sav.,
A. Baranausko g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
A. Jonyno g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g spagečių 1 ryšulėlis geldelių 1 saujelė plonai pjaustytų porų 1 šaukštas kapotų petražolių 3 skiltelės česnako 1 žiupsnis pipirų, druskos 100 ml balto sauso vyno 1 šlakelis
alyvuogių aliejaus 1 šaukštas sviesto 70 ml grietinėlės
Gaminimas: Spagečius dėti virti į verdantį vandenį su trupučiu alyvuogių aliejaus.Keptuvėje pakaitinti dar truputį alyvuogių aliejaus, sudėti kapotą česnaką ir sviestą.Sudėti gerai nuplautas ir atrūšiuotas geldeles,
suberti petražoles, porus,druską, pipirus, užpilti vynu ir uždengus palikti virti porai minučių. Kai geldelės visiškai atsidaro ir išsitroškina, pilame ant jų grietinėlę ir gerai išmaišome. Į lėkštę dedame išvirusius makaronus, o ant jų – geldeles. Prie patiekalo puikiai tiks taurė balto
sauso vyno.Skanaus! PASTABA! Rūšiuodami geldeles išmeskite tas, kurios yra atsidariusios ir neužsiveria į jas pabeldus kietu daiktu. Išmokite šį ir kitus patiekalus gaminti Čiop Čiop kulinarijos mokymuose! Apie Čiop Čiop virtuvės mokymus skaitykite čia. Sekite mūsų naujienas Čiop
Čiop Facebook puslapyje.
|
|
|
|
|