Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
porno,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Smėlynės Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Smėlynės Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Smėlynės Sodų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Smėlio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Smilgų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g ryžių 1,5 l pieno 300 g moliūgo minkštimo 100 g sviesto Cukraus pudros, cinamono (pagal skonį)
Gaminimas: Į šiek tiek pasūdytą verdantį vandenį suberkite ryžius ir
virkite 7 minutes. Vandens turi būti tik tiek, kad apsemtų ryžius, virš ryžių vandens neturi būti. Po to supilti pieną ir virti dar 10 minučių, vis pamaišant. Moliūgų minkštimą susmulkinti ir kepinti ištirpintame svieste apie 10 minučių. Į moliūgus įmaišyti prieskonių pagal skonį. Kepintus
moliūgus įmaišyti į ryžių košę. Pavirti apie 2-3 minutes. Po to uždengti ir palikti dar 10 minučių. Skanaus :)
|
|
|
|
|