Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Naujoji g., Kalvarijos m., Kalvarijos sav.,
P. Klimo g., Kalvarijos m., Kalvarijos sav.,
P. Žadeikos g., Kalvarijos m., Kalvarijos sav.,
Pašešupio g., Kalvarijos m., Kalvarijos sav.,
Paupio g., Kalvarijos m., Kalvarijos sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g sviesto 200 g cukraus 150 g marcipanų masės 1 žiupsnelis druskos 1 arbatinis šaukštelis citrinų žievelės 4 kiaušiniai 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių 350-400 g
miltų 750 g abrikosų, konservuotų 4 šaukštai perlinio cukraus (apibarstymui)
Gaminimas: Minkštą sviestą išsukame su cukrumi. Kiaušinius išplakame su druska ir įmaišome į sviestą. Po to įmaišome citrinos žievelę, miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir smulkiai
supjaustytą marcipanų masę. Tešlą sudedame į kepimo formą. Ant tešlos išdėliojame abrikosų puseles. Kepame 180-200 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 45 minutes. Iškepusį pyragą apibarstome cukrumi.
|
|
|
|
|