Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Patalpa demonstruojamiems arba bandomiesiems gyvunams laikyti,
Irengimas, saugantis uosto akvatorija, prieplauka, kranta nuo bangavimo; skirtingai nuo molo, nesusiekia su krantu,
Kiek jardu turi 1 mylia,
Ilgiausias visu laiku animacinis filmukas (263 serijos) [liet.],
Miestas, kuriame senoveje stovejo garsi Artemides sventykla,
Kalno g., Kemetiškių k., Molėtų r. sav.,
Kemetiškių g., Kemetiškių k., Molėtų r. sav.,
Labanoro g., Kemetiškių k., Molėtų r. sav.,
Pievų g., Kemetiškių k., Molėtų r. sav.,
Pušyno g., Kemetiškių k., Molėtų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g avižinių dribsnių su graikiniais riešutais 2 šaukštai medaus
Gaminimas: Avižinius dribsnius (šiuo atveju “Le Chef” su graikiniais riešutais) pakepinti sausoje keptuvėje
kelias minutes, įkrėsti kelis šaukštus medaus (gali būti ir tirštas, nes nuo įkaitusios keptuvės jis ištirps), gerai išmaišyti ir dar šiek tiek pakaitinti, kol medus ištirps. Šaukštu dėti į keksiuko formeles (taip bus paprasčiau ragauti) ir atsušinti. Skanaus!
|
|
|
|
|