Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Aušrinės Sodų 6-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Aušrinės Sodų 7-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Aušrinės Sodų 8-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Aušrinės Sodų 9-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Aušros al., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 sluoksnis: 100 g margarino 1 kiaušinis 10 šaukštų „Extra“ miltų 5 šaukštai cukraus 1 šaukštelis sodos 2 sluoksnis: 0,5 kg varškės 1 stiklinė cukraus 4
kiaušiniai 100 g margarino Vanilė (truputį) Rabarbarai - pagal skonį
Gaminimas: Pirmam sluoksniui margariną, kiaušinius, cukrų išplakti, įmaišyti miltus (bet būtinai naudoti „Extra“ miltus) su soda (butinai soda, kad pyrago spalva būtų tamsesnė). Masę
krėsti į riebalais pateptą skardą ir kepti apie 20-30 minučių. Varškę, cukrų, kiaušinio trynius, margariną, vanilę išsukti (galima dėti razinų). Sukrėsti išplaktus baltymus ir atsargiai išmaišyti. Krėsti ant iškepto pirmojo sluoksnio, pabarstyti pjaustytais rabarbarais (arba galima rupiai
užtarkuoti obuolių) ir dar kepti apie 30-40 min. Skanaus!
|
|
|
|
|