Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
maironio,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Juodvarnių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 21-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 22-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 23-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g grietinėlės sūrio (didelio skirtumo kokios firmos nėra) 200 g grietinėlės 24 proc. riebumo 200 g greitinės 30 proc. riebumo 200-250 g feta sūrio 3 šaukštai alyvuogių aliejaus 4
skiltelės česnako Druskos ir pipirų - pagal skonį
Gaminimas: Į didelį dubenį sudėkite grietinėlės sūrį, grietinėlę, grietinę ir smulkiai supjaustytą feta sūrį. Užpilkite viską aliejumi ir gerai išplakite su mikseriu apie 1 minutę. Po to įberkite prieskonių ir sudėkite
sugrūstas česnako skilteles. Plakite dar apie 2 minutes. Tinka prie žuvies patiekalų ar lengvų užkandžių.
|
|
|
|
|