Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Genių g., Luknėnų k., Plungės r. sav.,
Klevų g., Luknėnų k., Plungės r. sav.,
Laukų g., Luknėnų k., Plungės r. sav.,
Luknos g., Luknėnų k., Plungės r. sav.,
Paminijo g., Luknėnų k., Plungės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 150 g briuselio kopūstų 2 v. š. aliejaus 1 a. š. balzaminio acto Druska Pipirai 100 g parmezano sūrio 2 v. š. migdolų riešutų
Gaminimas: Susmulkinti briuselio
kopūstus, sumaišyti su aliejumi ir actu. Kopūstus pabarstyti druska ir pipirais. Kepimo skardą patepti aliejumi. Sudėti kopūstus, kepti 180 laipsnių orkaitėje 25 min. Migdolus paskrudinti keptuvėje 1-2 min. Kopūstams iškepus patiekti juos su riešutais ir tarkuotu parmezano sūriu.
|
|
|
|
|